Om oss

Helt Hem AS tilbyr et unikt produkt der våre stylister utfører boligstyling inne og komplett styling i uterommet.

Daglig leder Lisbeth Hedstrøm har 30 års erfaring innenfor interiør, styling, grafisk design og formgivning innenfor en rekke kreative yrker. Helt hem har sitt utspring fra firmaet Asfalt, Hage & Anlegg AS, som også drives av Lisbeth. Erfaringer herfra viste at kunder ønsker økt fokus på uterommet, og styling av hage og uteområder – både for salg og for egen glede.

Helt Hem har tre medarbeidere som har ansvar for interiør og styling, og samarbeider med Asfalt, Hage & Anlegg om større uteprosjekter. Dette gjør at vi kan påta oss både små og store oppdrag, fra de helt enkle oppdrag for å få god utnyttelse av terrassen til en komplett gjennomgang og oppbygging av hagen.

Vår grunntanke er at inne- og uterommene skal fungere sammen. Dette er viktig både foran et forestående salg, men også for egen trivsel et sted hvor man selv skal bo. Mange som ønsker hjelp til innredning og oppussing innendørs glemmer uteområdene, og der kan vi hjelpe. Både med rådgivning og komplett styling og opparbeiding av uterommet.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Bjørndalsbrotet 4, Loddefjord

Telefon: 911 29 712
E-post: kontakt@helthem.no

Kontakt oss

Ta kontakt for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.