Tjenester

Vi kjenner Bergen, og vet hva som trengs for å gjøre et uteområde vakkert, lettstelt og bruksvennlig.

Med kunden i fokus bistår vi deg med alle stylingbehov. Våre medarbeidere tar seg av innendørs og utendørs styling. Vi har medarbeidere som håndterer alt av utendørs prosjekter, fra det enkle til det kompliserte.

Vi kan levere komplett pakke både inne og ute, med helhet i fokus. Våre medarbeidere har lang erfaring, og stor kompetanse på området. Vi leverer trygt, raskt og effektivt til riktig pris og avtalt tid.

Boligstyling

Vi styler din bolig for salg, eller hjelper deg med å finne din stil og ditt uttrykk. I samarbeid med deg kan vi style ett enkelt rom, eller hele huset. Vi kan rådgi og utføre, hjelpe med fargevalg og innredning. Ønsker du hjelp til å utnytte rommene i huset bedre? Vi kan hjelpe med å ominnrede ett rom, eller hele boligen.

Uteområder

Uterommet blir ofte oversett når boliger skal styles for salg. Kanskje du rett og slett ønsker hjelp til å få kontroll på en vilter hage som har blitt neglisjert i en travel hverdag?

Vi har kompetansen og mannskapet som trengs for å bistå med alt fra enkel møbelstyling av f.eks en terasse, til komplett oppbygging av hage. Vi kan legge belegningsstein, asfaltere, planlegge og montere belysning, plante og tilrettelegge. Sammen med deg legger vi en plan, og så gjør vi det som trengs for at du skal bli fornøyd!

Messer

Planlegging og opparbeiding av stand på messer. Vi gir en personlig oppfølging og sørger for at din stand er unik og iøynefallende.

Vindusutstilling

Våre stylister har lang erfaring med oppbygging av butikker, samt store og små vindusutstillinger. Vi kan hjelpe deg med både enkeltoppdrag og faste oppdrag i din butikk.

Bryllup / selskap / høytider

En type oppdrag som stadig øker i omfang er dekorere og styling i forkant av bryllup og selskaper.
Vi kan pynte lokaler, dekke og pynte bord, både til ditt bryllup eller til en bursdag eller andre typer markeringer. Sammen finner vi et tema og farger du ønsker deg – og bidrar til å gjøre dagen din uforglemmelig.

Mange av våre kunder ønsker hjelp med å pynte til jul. Vi tar oppdrag både fra private og næringsliv, og kan bistå med alt du måtte ønske. Om du trenger hjelp til å pynte foran et juleselskap, eller hverdagens krav gjør at du trenger noen som kan pynte før familien kommer til julefeiring – så er vi der for deg.
Vi kan pynte huset, bordet og juletre. Vi tar også oppdrag for firma som ønsker litt ekstra i fellesområder eller i resepsjon eller butikk – eller trenger hjelp til å pynte det perfekte juletreet.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Bjørndalsbrotet 4, Loddefjord

Telefon: 911 29 712
E-post: kontakt@helthem.no

Kontakt oss

Ta kontakt for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.